top of page
licht_350_170.gif

Klik op deze button en ga direct door naar onze SponsorKliks pagina!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan het Keuning Jeugd Orkest, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en het Keuning Jeugd Orkest (KJO) ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar het KJO. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je het KJO ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via haar eigen SponsorKliks pagina.

Voor jou een kleine moeite, voor het KJO directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, buren, vrienden en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die het KJO een warm hart toedragen.

Je kunt ook de SponsorKliks app installeren op je telefoon. Kies hierin dan als sponsordoel: Stichting Keuning Jeugd Orkest.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van het KJO. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert het KJO hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken!
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

In dit filmpje zie je hoe SponsorKliks werkt:

bottom of page