top of page

Jantje Beton collecte. Geef!

Bijgewerkt op: 30 mei 2020

Het KJO doet mee met de collecte voor Jantje Beton. Hierbij gaat de helft van de opbrengst naar het KJO en de andere helft naar Jantje Beton.


Het KJO kan uw financiele steun goed gebruiken voor haar 5-jarig jubileum in 2021. Jantje Beton zet zich in voor meer buitenspelen. Klik op onderstaande link en geef!


Deze actie is beeindigd.


De Jantje Beton Collecte:

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. Bovendien zijn er veel kinderen die niet lid kunnen worden van een club of vereniging.


En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Door te spelen leren kinderen dingen die ze de rest van hun leven nodig hebben, zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen.


Daarom organiseert Jantje Beton één keer per jaar een grote collecte. Samen met duizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op voor de clubkas van collecterende verenigingen en voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat er meer kinderen, meer kunnen spelen.Comments


bottom of page